Градът, аз който спомням си от малка,
градът със гларуси и мириз на море,
градът със тъмен пясък, като на кафе утайка
и лято, между слънчеви треви.
За този град, аз вечно ще бленувам,
със сладка мъка, до дълбоки старини.
За моя град вовеки ще разказвам,
докато смъртта ни раздели.
© Елмаз Все права защищены