18 дек. 2019 г., 07:45

Буря 

  Поэзия » Любовная
449 0 0

От очи капят сълзи -

като от цветя роса,

когато те са сами,

когато далеч е твоята коса.

 

И буря силно резонира,

сякаш сам Бог плаче,

че без теб душа умира,

че за теб тя нищо не значи.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??