17 авг. 2007 г., 20:31

Буря... 

  Поэзия
623 0 0
 

                          Буря...


Животът ми е като бурно море,

а ти в него си малко заливче,

не очаквай силно да те искам,

не очаквай обич ти от мен...


Животът ми е като бурна стихия,

ти не можеш с ласки да ме укротиш,

не ме ревнувай ти, ако искаш да ме

имаш в свойте дни...


Животът ми е като снежна буря,

по пътя си всичко превземам,

не очаквай вярност ти от мен,

светът е пълен с хубави мъже...


Аз съм като тих летен бриз,

от който кожата ти ще настръхва,

очите ти ще ме търсят в нощната тъма,

а душата ти ще ме зове

и ще мечтаеш да бъдеш пак с мен...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??