Отново кaто буря връхлетя
моята душа.
Вдъхна ù живот и тя засия.
И моето сърце отнова затуптя.
С теб открих отново онова чувство, Любовта.
И разбрах какво е радостта.
Ти за мен беше единствен на света.
Но тази силна буря
разби моята душа
на хиляди парчета.
И сега търся те в нощта
и пак сама името ти аз крещя.
Болката навлезе в моята глава
и не иска да излезе без борба.
Но нямам сила аз сега
с таз душа
на хиляди парчета
да се боря аз сама.
Имам само надежда аз една -
онази буря, която връхлетя
моята душа,
да си спомни пак за любовта
и да се върне при мен в нощта.
© Аноун Все права защищены