26 июл. 2011 г., 18:19

Буря 

  Поэзия
593 0 0

Буря е!

И в мен вали,

гръм отеква в тъмнината.

Буря е!

А болката тупти,

в гърдите, оковано,

сърцето ме боли.

Буря е!

В душата ми порой вали,

но нали...?!

Нали ми каза: „Ще се боря!”?!

... но уви...

За втори шанс да те помоля?

За начало ново ли да се преборя?

Сега е тежко, ще го превъзмогна,

но вече месеците се изнизват,

а очите все за тебе питат.

...

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??