БЯГ
Що за драма?
Или е заблуда...
Никой няма.
А страх -
до полуда.
Само вятър.
И шепот в листака.
А се мятам -
залутана в мрака.
Сляпа мисъл.
И лъч не прозира!
А ме втриса.
Кръвта ми завира.
Кинолента...
Безумни кадрили.
Сакраменто!
Душа - на кокили.
Луда глАво!
Къде пак - безнога?!?
Все направо.
Безмълвна.
И строга.
Що за чудо?
Ни пада!
Ни лази!
Бяг залудо.
Душа да опази.
© Донка Василева Все права защищены