Аз съм твое божие създание
и жадна бягам по вълните,
където ти безумно ме владееш,
с усмивка скрита сред сълзите.
Аз съм в твоя свят единствена,
неовехтяла, теб обикнала,
където с обич съм пречистена
и в оня златен миг проникнала.
Аз съм твоя, чакана, възможна,
с оная дълга безконечност,
където съм като миропомазана,
с любов и дълговечност.
© Мариола Томова Все права защищены
хубаво е, мила Мариолче.