3 сент. 2016 г., 17:26

Бягства 

  Поэзия » Любовная
367 1 2

Страхувай се от 
смелите целувки,
те развалят младостта
за части от секундата.
Пази се
от отчайващата обич.
Бягай бързо
(към безкрая),
далеч от монотонния живот
"безоблачен".
Колко пъти трябва да се спъваш,
докато си спомниш да летиш?

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??