Той, аз и любовта.
Бягам от тях.
Бягам в нощта.
Чувствата замъглени,
спират ме,
и в миг загубена съм аз.
Оглеждам се.
Не виждам нищо.
Само и единствено любов.
И казвам си аз:
"Продължавай да бягаш,
не се обръщай назад"
"Продължавай. Бягай."
И в миналото без да поглеждам,
към болката ужасна и зловеща,
забравям за всички спомени романтични,
не се и спирам пред нищо.
Защото спра ли се пак...
Ще ме заловят...
Той и любовта!
С чар, с характер, с всичко...
Затова още бягам.
И ще извървя дълъг път,
докато не го забравя.
© Gabriela Gesheva Все права защищены