Колко пъти бягах от себе си -
рушах мостове,
по чужди пътеки вървях,
по лед и жарава боса горях,
но душата непокътната оцеля!
Няма вечно бягство,
всичко е суета,
една едничка ни е тя
и отърване от нея няма,
както няма и край света!
© П Антонова Все права защищены