Искам да избягам...
Но (на)къде?
Само отлагам...
Вече не съм малко дете...
И чакам... Но какво, не зная.
Затова отивам си. Сега от тук.
Вече нищо не губя,
защото нищо не спечелих...
И сбогом, дом...
сбогом, топло детство...
Всичко потъва в студ...
И не вярвам...
В нищо тук не вярвам...
Колко вяра на мен не ми достигна?
© Александра Матеева Все права защищены
но ако съомее да продължи напред разбира че всичко е поправимо
поздрави 6+