Бях и млада, и жива, и чувствена,
бях безумно влюбена в този свят,
бях наивно вярваща и доверчива,
но сега съм друга и аз, и светът!
Само вятърът все тъй нежно ме гали,
само птиците все тъй изящно летят,
а морето все тъй безумно е синьо
и все тъй нежно целува брегът!
© Тонка Янакиева Все права защищены