Бях добър човек...
Нима?
Не исках никого да нараня,
Камбаните звъняха...
В два през нощта..
Не исках никого да нараня
Нима?
Защото чувам шепот....
На чистата си съвест ,
на безнадеждната си самота.,
Не исках никого да нараня.
Нима?
Защо главата ми се удря във стена?
Не исках никого да нараня.
Нима?
© Сатин Роксан Все права защищены