Прилична на бял ангел
с душа на черен демон.
Разстройва сетивата ти,
побърква мислите ти.
Не знаеш
дали е приятел, или враг,
дали го обичаш, или мразиш,
дали е ангел, или демон?
* * *
Бял демон
с бяло ледено сърце!
Бял демон
промъква се в кошмарите ти!
Бял демон,
тайнствен и интригуващ!
Страхуваш се, нали?
Искаш го, жадуваш да го докоснеш,
но нереален е света,
в който живее белия демон!
Този свят, който ти сътвори,
свят на фалш и лъжи,
свят, захранван от моите разбити мечти!
Дом на моето отмъщение!
© Ани Все права защищены