21 окт. 2010 г., 13:57

Бяла 

  Поэзия » Любовная
483 0 1

  Тялото ми -

         бяло е.

Докосвай го със страх,

че може би ще се стопи,

като сняг

           във топла стая.

Не искам любовта ти -

от нея ме боли.

Вземи си от омразата,

която във сърцето ми

гнездо е свила.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??