Днес до теб съм,
сред пространството спряло в безветрие,
за да чуя твоя реещ се звук в тишината,
с аромат на цветя, разпилени в душата ми,
а в сърцето звънче, с дъх на пролетно щастие.
И съм тук, с любовта ти белязана.
Тайна орис... след тихо разпятие.
Живо пламъче, в очите ти бягащо.
Бяла диря, миг от звездна безкрайност.
© Дочка Г Все права защищены