Аз съм малка, нежна фея
с прашеца ръся своите мечти,
танцувам, пея и се смея,
обичам хората, горите и полските треви.
Аз нося светлина
и навред добро разпръсвам.
Аз съм всякога добра
и цвете даже не откъсвам.
На всекиго ръка подавам,
не оставям хората в беди
и нивга не забравям
щом с мене са били добри.
Аз искам обичта си на света да дам -
не ми се свиди да раздавам много
Цялата вземете - не дължите дан..,
взимайте..., взимайте по много...
От пълните ви шепи
нивга неще обеднея,
защото, помнете навеки -
Аз съм приказна фея!
© Natalie Все права защищены