Бяла потайнице, колко ли нощи
дъха ми до кръв ще изпиваш...
Буден в съня си ще моля за още
любов върху мен да изливаш...
Бяла омайнице, с трепетни думи
душата ми как разсъбличаш...
Конфети целувки мятай върху ми,
вдъхновявай ме да те обичам...
Бяла вълшебнице, кръв от кръвта ми,
на ръцете си ще те нося...
От теб, додето се сраснеш с плътта ми
любов-орисия ще прося...
© Таня Донова Все права защищены
Сърце ти на жарава стана
Аплодирам!