Бяла самодива
Разкошна, казват, тя била
като бяла самодива във нощта
и все за тебе пита тя,
ще се срещнем ли сега -
в южното градче,
с морските вълни,
докосвайки ни
както някога преди.
Обичам те, разбери
и завинаги с мене остани,
а луната ярка да ни поведе
двама ни поне,
отново тук, в южното градче! ;)
Калина Петкова
06.08.2014
гр. Русе
© Кали Все права защищены
"Разкошна, казват, тя била
като бяла самодива във нощта
и все за тебе пита тя,
ще се срещнем ли сега -
в южното градче,
с морските вълни"- красота!При това лятна, което много ме грабна и заглавието е прекрасно!