Бяла вечер луната изгря.
Небето е протегнало длан,
звездите в шепи е събрало.
Градът отдавна тихо е заспал,
улиците слепи - потънали в тишина.
Студът рисува с трепереща ръка,
прозорците от болка онемяха.
Бяла вечер луната изгря,
с дъха си ме прегръща,
и сънувам нежно любовта.
© Красимир Все права защищены