6 мая 2007 г., 20:38

Бяла Зима 

  Поэзия
1010 0 0
Летят снежинки диви,
падат вън сега,
като летен дъжд пороен
трупа се снега.

Децата вън играят,
летят насам-натам шейни,
снежните човеци правят,
посрещат коледните дни.

© Мария Герсова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??