18 февр. 2012 г., 12:54  

Бялата ми тишина 

  Поэзия » Философская
457 0 0
Бялата ми тишина

 

Тиха моя бяла тишина,
трепкаща така от мрака,
тайно свила е крила и
душата сродна чака!


Тръпнеща поглежда
за протегната  ръка
и с нестихваща надежда
си рисува сънчева дъга.


 

Лъчиста

 

 

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??