19 июн. 2012 г., 10:56

Бяло 

  Поэзия » Другая
706 0 1

Бяла е стаята, мила,
в която за сетно ще легнем.
Да изпеем последната
песен в живота
и допием чашата с вино.

После сами да измием телата
в белите води на забравата
и да тръгнем бели нататък,
където е ослепително бяло.

© Стефан Балди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??