Бяло е, кристално чисто, истинско.
Бяло е, неземна хубост за описване.
Бялото, докосвам го и го притискам.
Бялото, това е нещото, което искам.
Аз и бялото се сливаме,
в прегръдка нежна се обвиваме.
… Защо до цвят се свежда
човешкото желание?!
Или пък става цвят,
когато е мечтание?!
© Изида Все права защищены