Какво си мислиш, че няма да те обичам
дори и костюм никога да не облечеш?
Ще те обичам и по рубашка да си и по риза…
Ще те обичам дори и маска на кукер да си навлечеш…
Познавам слабостите ти,
познавам и силата ти,
познавам същността ти –
същността ти на глупец и на мъдрец,
същността ти на циник и на развратник,
същността ти на опитен ловец,
но познавам и онази същност,
която криеш толкова дълбоко в теб-
онази дива, страстна, но и нежна същност-
на романтик и на поет…
Защо си мислиш, че не те познавам,
не исках да съм сама и те създадох
преди милиони векове-
тогава разделих душата си на две-
половината на тебе дадох,
а другата оставих я за мен…
За това обречени сме да се търсим и намираме,
да се губим, но отново пак да се издирваме,
защото две капки сме едната черна,
другата е бяла -
сплетени една във друга
във съвършенството на кръга- любов.
Днес аз капка бяла съм, а ти си черна,
а утре може и да е обратно,
но във всяка капка бяла или черна –
частица от другата остава
и несъмнено, за да има съвършенство
тези две капки просто трябва да са заедно…
vbox7.com/play:2ca0268b
© МД Все права защищены