Белият хаос на танцуващите снежинки
ме отвежда в бялата хармония на моята тишина...
Светлината на бялото изпълва всичките ми клетки...
Мислите ми започват да прошарват белотата
и да изпращат бяла енергия към света...
И става бяло, чисто, ново... в душата ми...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены
Отпечатъци...
Слънчеви. В белия сняг.
Аз и ти… Следа...
ПП