Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Колчем се обърне внимание на „лафа“ „Бог - Доброто!“, то той битува в последната серия на филма за княз Борис Първи Покръстител, където този „лаф“ се изрича от Стефан Данаилов - (играещ ролята на княза) - от името! на княза.
А и колчем
неразбирането Ви
калявам,
че съм разбираем -
тук-таме́,
се утешавам.
........................................................
и едно символично
подаръче за
Вас:
И Вие - жива и здрава!
И стих! да Ви уповава!