Бъди със мене днес! Бъди и утре!
И всеки следващ ден със мен бъди!
Бъди ти мойта радост във живота!
И нека заедно да сбъдваме мечти!
Бъди ти слънцето, деня ми що огрява!
Бъди луната, нощем светеща за мен!
Вода бъди и жаждата ми утолявай!
И хляба ми бъди ти всеки ден!
Бъди ми цветето, ухаещо на пролет!
Бъди ми славйче и песен ми запей!
Бъди ти мойта четрилистна детелина!
Бъди усмивката за мен и с мен живей!
© Валентин Добрев Все права защищены