8 сент. 2011 г., 19:28

... Бъди... 

  Поэзия
502 0 1

Върви напред, не се обръщай... 
Вдигни глава нагоре, 

дори когато те е страх...

Протегни ръце напред

и силно ти прегръщай,

животът, който Бог

е сътворил за Теб!

© Люси Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??