Бъди въздишка нежна
в утрин ранна, белоснежна.
Бъди прекрасна птица -
огромен бял орел,
със свойта властна сила
невидимия свят превзел.
Бъди като пожар в мъртвата гора,
а не едно самотно пламъче
под мокрите листа.
2006г.
© Людмила Стоянова Все права защищены