Бъди до мен, когато сутрин се събуждам
и с поглед те рисувам във деня си.
Бъди до мен, когато съществувам,
когато няма те,
когато сме видение.
Бъди до мен във мойте мисли,
във времето, пред всички други,
не давай шанс да те заместя.
Бъди до мен и съществувай.
© Бела Белица Все права защищены