Бъди...
Бъди живот за своята любов.
За преданата нежност - пристан благ.
Посрещай трудностите с ведрата надежда,
че мъдър и добър е този свят.
Множи годините. Събирай ято от приятели.
Сънувай и живей сред птичите криле,
и даже да заплаче в тебе лятото -
дъждът ще спре - дъга ще донесе!...
Честит рожден ден, Съни!!!
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены