Бъди един небесен лъч за мен сега,
любов - пътека в земния ми ден
и две октави нежна висина,
и празничен неповторим рефрен.
Аз зная да обичам без вина,
не правя отклонения и грешки,
защото я осмислям любовта
и я живея просто по човешки.
По нея аз избирам, по сърце,
така е повелено на Земята,
останалото се постига със ръце,
тъй,както се постига красотата!
Аделина Колева
© Аделина Колева Все права защищены
Поздравление, Аделаида!