Аз съм български юнак млад и
тарикат. Аз съм българин, който
искам да живея свободно.
Аз съм българин, който иска
да работи и печели достойно.
Аз съм българин да и се гордея
с това, че живея в тази велика и
славна страна. Но България вече стана
различна. Контролират я хора,
на които им е безразлична.
Ние сме българи да знам, че не
сме богове, нито светци.
Но сме горди с това, че сме чеда
на нашите велики деди.
© Марио палатов Все права защищены