Бъди каквато пожелаеш, само
не скривай твоята душа от мен.
И замълчи понякога, но нямо
сърцето ти не ще е всеки ден.
Далеч от мене, ако искаш ти,
избягай без проблем в реалността.
Където и да идеш пак с мечти
в съня ми ще се връщаш с красота.
Когато тръгваш си, не би могла,
завинаги да си отидеш, знам.
Защото всеки миг добре дошла
си в моя свят и няма да съм сам.
Наказвай ме и с мъка ако щеш,
щом след това любов ми отдадеш.
© Асенчо Грудев Все права защищены