11 июн. 2011 г., 16:14

Бъди мой 

  Поэзия » Любовная
883 0 4

Вървях и дълго те търсих, през ужасна буря, сковаваща нозете!

Намерих те и така очаквам да те пия, а имах кинжали на ръцете!


Сега стоя на брега на любовта, чакам те да ме разтвориш като цвете!

Да вдишваш моя аромат, а аз безсилна падам в ръцете,

безжалостно отпивай ме до грях, че да искам само тебе да усещам! 


Бъди ми тайнствен рицар, борил се със злите сили за своята принцеса!

Бъди ми борецът силен, преминал ужаси небесни, за да открие аз къде съм! 


Бъди реалност немечтана, бъди това, за което смелост било е да очаквам!

Ти дълбоко в мене ще останеш, бъди със мен в живота да изгаряш!!!

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??