Бъди с нея - мене остави!
Погледни нея, погледни себе си -
за мен забрави!
Нека тя да търпи мъката и страданието,
което аз изпитах!
Искам да я спра! Да не проваля и тя
живота си, както аз!
Бих й казала: ,,Недей,
не бъди с него... много
болка ще ти донесе...’’
Но не мисли, че ако тя
се откаже от теб,
моята болка ще спре! Не!
В сърцето винаги ще
бъдеш ти...
тук отляво винаги по малко
ше боли... в главата ще
нахлуват и - пак мечти, мечти...
но сега ще кажа: ,,Забрави!’’,
за да ме по-малко боли!
© ДаяНчеТооо Все права защищены