Бъди себе си, лесно е да го кажеш,
но това е невъзможно, ти ще възроптаеш!
Бъди себе си, трябва да се откроиш,
да, но преди това до десет нужно е да преброиш.
Бъди себе си, събери кураж,
да излезеш от многото талаш.
Бъди себе си, разкрий същността си,
било то готвач, спортист или просто - работещ с ума си.
Бъди себе си, не трябва да се срамуваш,
но нали уж другите имат неща, за които само бленуваш.
Бъди себе си и да не ти пука,
защото животът може да е голяма скука.
Въпреки че си се скрил в тази черупка,
все ще се намери някой да погледне в мъничката дупка.
Бъди себе си, за да може някой да те опознае.
Бъди себе си, за да може друг да се осъзнае.
Бъди себе си, защото животът е кратък.
Бъди себе си, ей така, защото е яко.
Бъди себе си, защото е важно.
Бъди себе си, в днешно време само това не е продажно.
Бъди себе си, просто опитай!
Не е страшно, хайде, давай!
© Милослава Сръндева Все права защищены
С прекрасно послание идваш при нас!
Поздравявам те и ти пожелавам много успех!!!
Бъди себе си!!!!!!!