Човече знам, че си влюбен,
но помисли за бъдещето ти!
Просто бъди разумен,
и запази здравето в ръцете си!
Не позволявай, насила някой да те кара,
да правиш греховни неща в нощта...
И да съжаляваш за стореното тогава…
след време да плачеш, да останеш без душа!
Бъди в час, за да можеш да живееш,
извисен от мечтите и от любовта…
За да можеш под слънцето да се смееш,
и да копнееш за утрешния ден!
Защото утре можеш ти да бъдеш значим,
за някой човек - да го направиш щастлив!
И не се страхувай да бъдеш разумен,
животът ти е в твоите ръце…
Не мисли за миналото сиво, нито за предстоящия ден,
просто бъди в час,
и знай, че си всичко в нечие сърце!
П.С. Написах го за 1 декември. Бъдете в час, влюбени, но разумни!
© Усмивка Все права защищены