Бъди вълшебен, сладкодаен плод,
жарък порив на нестихващ зов –
истинската искрена любов
изпълваща със жажда за живот.
Бъди ти чуден аромат омаен
на естествената красота.
Пред теб какво е всеки чар случаен
на безчувствената суета.
Бъди ти поглед романтично нежен
към звездите в нощното небе.
Там са живи светове безброй
и ще бъдат те от нас открити.
Бъди и пребъди, това си ти –
жена любяща, сбъдваща мечти.
© Асенчо Грудев Все права защищены