1 нояб. 2008 г., 08:55

България 

  Поэзия
709 0 3
Не знам защо се родих,
родих се просто в един
светъл миг...
Обичам те, Българийо,
не заради твойта слава,
а заради твойта хубост
и красота омайна.
Но няма да забравя за твоите
битки и подвизи велики,
за Батак и Самуила,
в теб ще търся само сила
и веднъж с теб ще се слея,
както земя и родина мила...!

© Кристиян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??