На всеки човек тя е мечта,
защото има неописуема красота -
равнини, планини,
море и реки.
Но никоя страна
няма няколко неща на света:
нашата безкрайна любов
и заслужена свобода!
Ний Българи да се наричаме
и винаги да се гордеем
с нашата страна,
нашата единствена България!
© Виктория Иванова Все права защищены