Живеем в държава, българска, народна.
Действаме незаконно в рамките на закона.
Всеки ден е празник - кебапчета, кюфтета.
Дай вино и ракия, дай народните мезета.
Държава мила, свидна, държава с чест и слава.
Сега си една от тези, които на заден план остава.
Ден по ден напускат те твоите чеда,
а турчинът превзема родната страна.
© Ивета Врескова Все права защищены