13 июл. 2010 г., 10:39

Бълнуване 

  Поэзия » Другая
518 0 2

Гори у мен...

Взор в Тишината отправям и песен дочувам.

Щурци чувам...

а някой пак в съня си бълнува.

Боли силно...

Не можеш повече тук да останеш.

Приспи нежно...

сетива си, натежали от бемълвие.

Проклинай силно...

денем мен и мойто присъствие в теб.

И отново...

взор забил ти в тишината,

следвай...

сърцето, което разбира Душата.

А мъртвите...

те в своите ризи гробове плетат.

И ние...

ние с теб сме там, в сенките.

Мраз...

проклинам и плача за свойто Вдъхновение.

Палач...

убий мен, щом обричаш него в забвение!

 

© Криста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??