Дали от може би...
Или пък от защото...
Понеже там не си,
а хванал нейде пряко през просото...
И тъй като едва ли,
може да е преваляло,
следи след теб са останАли
за да би се чуло и видяло...
Претичка нивите със слънчозяпа,
Пред теб се Жирнали Шитата...
Тук, там поникнала е ряпа –
явно пак е мислено с краката!
Обаче пък погледнато отгоре,
отдолу сме си баш добре!
Имаме си и Златия и Загоре,
планината Дърта, че и море!
Кой знай от нас дали е Черно
или на двата континента е клоака...
Мирише си , което си е вЕрно –
или речено с две думи – мамката си трака!
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены