Какво щастие само!
Какъв късмет висш за Културата!
Поднасят ѝ за основно ястие
все най-здравословното-
гарнитурата.
P.S: То и след Вежди
(макар нещичко той да ѝ притури)
-все тъй си мъжди
и зловещо гасне
Културата.
© Вълчо Шукерски Все права защищены