Да бях гребло, да те разлея,
да беше мисъл, за да те осмисля,
да беше лъч, да те отлъча
или пък лик, да те разлистя,
перо ли си - ще те възпея,
но не с мастило или устни,
от лудост ще се залюлея
към теб, Живот...
и ще се пусна.
© Ян С Все права защищены