24 авг. 2012 г., 11:17

* * * 

  Поэзия
291 0 0

Няма ме. Тръгнах си внезапно,

защото реших... Няма ме...

простих се със всяка надежда,

казах край на всяка щастлива

илюзия... и тръгнах...

толкова красиво е всяко отлитане,

когато знаеш,

че трябва да полетиш... няма ме,

дори да мевиждаш, няма ме,

дори да веждаш мойта сянка,

просто ме няма,

отдавна ме няма...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??