Нощем
Понякога е толкова дълго -
заспивам съм края.
А друг път е толкова късо -
не мога да го осъзная!
Понякога е толкова тихо -
чувам дъха на съседите.
А друг път е толкова шумно –
не си чувам копнежите.
Понякога е толкова нежно -
плача от очарование.
А друг път е толкова грубо -
почти губя съзнание.
Понякога е толкова синьо -
като очите ти.
А друг път е съвсем безцветно –
цвета на сълзите ти.
© Александрина Данева Все права защищены