А малкото сърце
на малкия човек
е малката скала
във твойте колела.
Опърпани и сухи,
с умора във краката
те ходят по земята,
а хората са глухи
и слепи, неми, боси,
и все живеят в мрака.
Как хората умират?
Защо ли те се раждат?
Това говорят всички.
Защо са празни думи,
защо са кухи хора?
© Илия Иванов Все права защищены
А Таня е права - нямат Души!
Поздрави!